Skip to content

Το Όραμά μας

Να είμαστε και να μας αναγνωρίζουν ως μια από τις κορυφαίες σε ήθος και μέγεθος εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, που εξελίσσεται συνεχώς για να συμβάλει όλο και πιο ενεργά στη βελτίωση ποιότητας ζωής των ασφαλισμένων της, προσφέροντάς τους πληθώρα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πλήρως προσαρμοσμένων στις ασφαλιστικές ανάγκες τους.

Οι Αξίες μας

Πάθος 

Μας διακατέχει ένα διαρκές και αστείρευτο πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ήθος 

Πάνω από 40 χρόνια λειτουργούμε με γνώμονα την αξιοπιστία, το ήθος και την κοινωνική μας ευθύνη αντιμετωπίζοντας με την ίδια συνέπεια, φερεγγυότητα και σεβασμό όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Εγρήγορση

Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα για ανασχεδιασμό ή αναπροσαρμογή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μελετώντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνοντας αξία στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Η Ιστορία μας

 • 1978

  Ίδρυση εταιρίας

  Ιδρύεται η εταιρία μας από τον ασφαλιστικό πράκτορα Αρτέμιο Κοντοπίδη.

 • 1981

  Ένταξη Δήμητρας Κοντοπίδη στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας

  Εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας η ασφαλιστική σύμβουλος και σύζυγος του ιδρυτή της, Δήμητρα Κοντοπίδη.

 • 1983

  Συνεργασία με Εθνική Ασφαλιστική

  Πραγματοποιείται η συνεργασία της εταιρίας με την Εθνική Ασφαλιστική, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της διαρκούς και επιτυχημένης πορείας της στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 • 2003

  Διεύρυνση των συνεργασιών με μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες

  Η εταιρία μας έχοντας πάντοτε ως κύριο μέλημά της τον ευχαριστημένο πελάτη και την κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών του, διευρύνει τις συνεργασίες της υπογράφοντας συμβάσεις και με άλλες μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες, προσφέροντάς του πληθώρα ασφαλιστικών προϊόντων σε προνομιακές τιμές.

  Έτσι, ξεκινά συνεργασία με την «Ευρωπαϊκή Ένωσις» Ασφάλειαι Μινέττα, την Interamerican, την Interlife, την AIG-GREECE, την Groupama – Φοίνιξ, την Ευρωπαϊκή Πίστη, την Ergo και την Generali.

 • 2005

  Ένταξη της δεύτερης γενιάς της οικογένειας Κοντοπίδη στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας

  Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αυξάνεται και η δεύτερη γενιά της οικογένειας Κοντοπίδη εισάγεται και δραστηριοποιείται πλέον ενεργά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Η νέα γενιά έχει ως ρίζες της τις αξίες του ιδρυτή της και ως φτερά την ορμή και το πάθος της να πετάξει ακόμη ψηλότερα για να ανακαλύψει και γιατί όχι να δημιουργήσει νέες εικόνες και συνθήκες στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της δράσης της.

 • Σήμερα

  Η εταιρία μας στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει κατακτήσει πάνω από 20 φορές την πρώτη θέση σε διαγωνισμούς ρευστοποίησης, παραγωγικότητας και εξυπηρέτησης πελατών τόσο από ασφαλιστικές εταιρίες όσο και από ασφαλιστικά forums και περιοδικά. Οι κατακτήσεις αυτές δεν είναι για εμάς τίποτε άλλο, παρά μια ισχυρή απόδειξη του τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, αλλά και μια δέσμευση – ανατροφοδότηση για όσα οραματιζόμαστε να πετύχουμε στο μέλλον!

Η Ομάδα μας

asfaleies-kontopidi-ilion-Αρτέμιος Κοντοπίδης

Αρτέμιος Κοντοπίδης

Γεννήθηκε στη Νάξο. Είναι έγγαμος και έχει τρεις κόρες. Το 1978 ίδρυσε την εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης: «Ασφάλειες Κοντοπίδη». Από το 1981, με συνοδοιπόρο και βασικό συνεργάτη τη σύζυγό του, Δήμητρα Κοντοπίδη, διέγραψαν από κοινού μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με πολλές και υψηλές διακρίσεις και τιμές από πολλές ασφαλιστικές εταιρίες και ασφαλιστικά περιοδικά για την παραγωγικότητα και τη φερεγγυότητά τους. Το μεγαλύτερο βραβείο του όμως, όπως λέει ο ίδιος, το έλαβε από τους όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν στη μακρά αυτή πορεία. Χρωστά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες, τους συνεργάτες, τους φίλους, τους συναδέλφους και όλους εκείνους με τους οποίους μοιράστηκε τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Το 2001 οι συνάδελφοί του τον τίμησαν με ψήφο εμπιστοσύνης και τον ανέδειξαν Πρόεδρο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Νομού Αττικής (Σ.Π.Α.Τ.Ε.). Μαζί τους και για 8 συναπτά έτη, συμμετείχε ενεργά στην κατοχύρωση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού πράκτορα, την ανύψωση της επαγγελματικής στάθμης των μελών του συλλόγου και την εξυγίανση του κλάδου και της ασφαλιστικής εργασίας γενικότερα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο e-mail: artemios@kontopidis.gr

asfaleies-kontopidi-ilion-Δήμητρα Κοντοπίδη

Δήμητρα Κοντοπίδη

Γεννήθηκε στη Νάξο. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών κοριτσιών. Το 1975 εισήλθε στον ασφαλιστικό χώρο, ως υπάλληλος της Ασφαλιστικής Εταιρίας ‘ΚΟΣΜΟΣ»(στους κλάδους αυτοκινήτων και ζωής). Μέχρι το 1980, εργάσθηκε στις Ασφαλιστικές Εταιρίες: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ» (στον κλάδο μεταφορών -πυρός), και «ΟΜΟΝΟΙΑ»(στον κλάδο Ζωής και σε λοιπούς κλάδους). Το 1981 ξεκίνησε την πορεία της ως ασφαλιστική σύμβουλος στις «Ασφάλειες Κοντοπίδη» και μέχρι σήμερα προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας. Έχει βραβευτεί επανειλημμένως και από πολλές ασφαλιστικές εταιρίες για την παραγωγικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Την ανατροφοδότηση που λαμβάνει καθημερινά από τους ασφαλισμένους της εταιρίας: «Ασφάλειες Κοντοπίδη», τους την επιστρέφει μετουσιωμένη σε ακόμη περισσότερο πάθος για εξυπηρέτηση, προσήλωση και σεβασμό στις ασφαλιστικές ανάγκες τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: dimitra@kontopidis.gr

asfaleies-kontopidi-ilion-Μαρία Κοντοπίδη

Μαρία Κοντοπίδη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Μάρκετινγκ και επικοινωνίας για στελέχη επιχειρήσεων στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Ακολουθώντας τα βήματα των γονέων της, ασχολήθηκε από νωρίς με τον ασφαλιστικό κλάδο. Το 2002 εγγράφηκε στο Επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών ως ασφαλιστική σύμβουλος. Έκτοτε εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές της στην εταιρία: «Ασφάλειες Κοντοπίδη». Κατά τη διάρκεια των ετών εργασίας της, εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις ζωής, υγείας, ακινήτων, εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων, μεταφορών, αστικής ευθύνης ιατρών και άλλων επαγγελματιών. Ασχολείται επίσης με τα PRIP’S προϊόντα (επενδυτικά προϊόντα βασισμένα σε ασφάλιση, όπως unit linked) και άλλα. Το 2016 απέκτησε πιστοποιητικό Επιπέδου Γ από την τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή υπηρεσιών μεσίτη ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων. Την ίδια χρονιά ανέλαβε τη νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρίας «Ασφάλειες Κοντοπίδη», την οποία εκπροσωπεί μέχρι και σήμερα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: maria@kontopidis.gr

asfaleies-kontopidi-ilion-Ελένη Κοντοπίδη

Ελένη Κοντοπίδη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αποσπώντας υποτροφία από το ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και από το Κληροδότημα Παπαδάκη. Παράλληλα με τις σπουδές της απέκτησε το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα από την Τράπεζα της Ελλάδος, παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια πωλήσεων ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και έκτοτε αποτελεί στέλεχος του τμήματος πωλήσεων της εταιρίας μας. Παράλληλα με τη δραστηριοποίησή της στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση έχει συγγράψει, εικονογραφήσει, μελοποιήσει και εκδώσει δυο παιδικά βιβλία και συνεχίζει να επιμορφώνεται τόσο σε θέματα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης όσο και σε θέματα μουσικής, ψυχολογίας και επικοινωνίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: eleni@kontopidis.gr

asfaleies-kontopidi-ilion-Αγγελοπούλου Κωνσταντίνα

Αγγελοπούλου Κωνσταντίνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών. Εργάζεται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας από το 2008. Ειδικεύεται στον τομέα αποζημιώσεων και λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη κατά την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: aggelopoulou.k@kontopidis.gr

asfaleies-kontopidi-ilion-Δεληγιάννη Κωνσταντίνα

Δεληγιάννη Κωνσταντίνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής  και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολείται με την εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών της εταιρείας μας. Έχει εργασθεί με επιτυχία στο παρελθόν σε θέσεις παρόμοιων αρμοδιοτήτων. Πιστεύοντας στη δια βίου μάθηση, παράλληλα με την εργασία της φοιτά σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού ανοικτού Πανεπιστημίου.  Επενδύει χρόνο στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και στη συνεχή αυτοβελτίωση, καθώς πιστεύει ότι αυτά αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για ένα άρτιο εργασιακό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο e-mail: deligianni@kontopidis.gr

Είπαν για εμάς

testimonial-stars

Οι Συνεργάτες μας

Οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες

Οι συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Η εταιρία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιλέγουν να ανήκουν στην ομάδα μας. Αν επιθυμείτε και εσείς να ενταχθείτε στην ομάδα μας, στείλτε μας e-mail εδώ.

        Πλ.Ηλ.Επιλ.Διαφορών        |        Προσυμβατική Ενημέρωση        |        Κωδ.Δεοντ/γίας Ηλ Εμπ.        |        Πολιτική Αιτιάσεων        |        Πολιτική Απορρήτου        |        Όροι Χρήσης            

kontopidis2

© Copyright 2024 Asfaleies Kontopidi. All rights reserved.                                                     Πολιτική Cookies

Μετάβαση στο περιεχόμενο