Skip to content

Προγράμματα ασφάλισης Παιδιού

Το μέλλον και η ελπίδα του κόσμου μας είναι τα παιδιά.

Σε κάθε εποχή και κάθε γενιά, οι γονείς ή όσοι έχουμε την επιμέλεια και τη φροντίδα των παιδιών, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα βοηθήσουμε να καλλιεργήσουν τις ρίζες της υπευθυνότητας και τα φτερά της ανεξαρτησίας τους, προκειμένου να αναπτυχθούν σωστά, για να μπορούν να σταθούν γερά στα πόδια τους και να ξεκινήσουν τη δική τους πορεία στην ενήλικη πια ζωή τους. Για να επιτευχθεί αυτό, φροντίζουμε από την πρώτη κιόλας ημέρα της γέννησής τους μέχρι την ενηλικίωση ή τη συμπλήρωση των σπουδών τους, να τους προσφέρουμε ένα όσο το δυνατόν υγιέστερο και ασφαλέστερο περιβάλλον για την ανάπτυξή τους.

faq-icon

Ισόβια Νοσοκομειακά Προγράμματα Υγείας

Πρόκειται για προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης που ισχύουν με τους ίδιους ακριβώς όρους ασφάλισης από την ώρα που συνάπτετε την ασφαλιστική σύμβαση με την ασφαλιστική εταιρία και για το υπόλοιπο της ζωής σας, εφόσον το επιθυμείτε, ή για όσο χρονικό διάστημα καταβάλλετε τα ανάλογα ασφάλιστρα για τη διατήρηση της ισχύος του συμβολαίου. Ειδικότερα, όταν πρόκειται για την ασφάλιση των παιδιών σας, μπορείτε να επιλέξετε από τις πρώτες κιόλας ημέρες από τη γέννησή τους το πρόγραμμα ασφάλισης που θα τους προστατεύει σε ολόκληρη τη ζωή τους, με συγκεκριμένους και σταθερούς όρους ασφάλισης και χωρίς να απαιτείται επανέλεγχος για την ασφαλισιμότητά τους σε οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή φάση της ζωής τους.

Αποκτήστε το δικό σας συμβόλαιο

με μόλις 30 Ευρώ τον μήνα!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ ή στείλτε μας e-mail, για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τα διαθέσιμα Ισόβια Προγράμματα Υγείας των παιδιών σας.

faq-icon

Ετησίως Ανανεούμενα Προγράμματα Υγείας

Πρόκειται για προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης τα οποία συνάπτετε σήμερα με συγκεκριμένους όρους ασφάλισης, αλλά με τη διαφορά ότι η ασφαλιστική εταιρία έχει δικαίωμα μονομερώς να επαναπροσδιορίσει: τους όρους ασφάλισης, μία ή περισσότερες από τις καλύψεις του συμβολαίου, τις εξαιρέσεις του, τα ασφάλιστρά του ή ακόμα και την διάθεση του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος στην αγορά, κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης για ολόκληρη την ομάδα των ασφαλισμένων οποιαδήποτε στιγμή η ίδια το κρίνει απαραίτητο.

Αποκτήστε το δικό σας συμβόλαιο

με μόλις 15 Ευρώ τον μήνα!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ ή στείλτε μας e-mail, για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τα διαθέσιμα Ετησίως Ανανεούμενα Προγράμματα Υγείας των παιδιών σας.

faq-icon

Προγράμματα Σπουδών & Επαγγελματικής Αποκατάστασης 

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πολύτιμη αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στα παιδιά μας, εκτός από τα Προγράμματα Υγείας, μπορούμε να μεριμνήσουμε από σήμερα να τους εξασφαλίσουμε ένα εφάπαξ κεφάλαιο που θα τους χρειαστεί αύριο για την έναρξη της φοιτητικής ή της επαγγελματικής τους ζωής. Αποταμιεύοντας ένα μικρό ποσό κάθε μήνα από σήμερα, μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα μεγάλο δώρο αύριο για τα πρώτα τους βήματα στις σπουδές τους ή στο «επιχειρείν», ακόμα και αν κάτι αιφνίδιο ή τυχαίο μεταβάλλει την κατάσταση της υγείας μας. Μπορούμε από σήμερα να τους εξασφαλίσουμε:
α. Μηνιαίο εισόδημα στο ύψος που επιθυμούμε μέχρι τη συμπλήρωση των 18 ετών τους ή / και
β. Μηνιαίο εισόδημα για την περίοδο των σπουδών τους από τα 18 έως τα 23 έτη τους και εφάπαξ ποσό στα 23 χρόνια τους για την επαγγελματική τους εκκίνηση.

Αποκτήστε το δικό σας συμβόλαιο

με μόλις 22 Ευρώ τον μήνα!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ ή στείλτε μας e-mail, για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τα διαθέσιμα Προγράμματα Σπουδών & Επαγγελματικής Αποκατάστασης των παιδιών σας.

 Γιατί να επιλέξω τις «Ασφάλειες Κοντοπίδη» για να ασφαλίσω τα παιδιά μου; 

i2

40+ έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας

asfaleies-kontopidi-20000-episkepseis

20.000+ άνθρωποι μας έχουν εμπιστευθεί για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες

i4

22.000+ ζημιές έχουμε διαχειριστεί με υπευθυνότητα και επιτυχία

i1

45.000.000€+ σε αποζημιώσεις έχουν εισπράξει οι ασφαλισμένοι μας

Πλ.Ηλ.Επιλ.Διαφορών        |        Προσυμβατική Ενημέρωση        |        Κωδ.Δεοντ/γίας Ηλ Εμπ.        |        Πολιτική Αιτιάσεων        |        Πολιτική Απορρήτου        |        Όροι Χρήσης            

kontopidis2

© Copyright 2024 Asfaleies Kontopidi. All rights reserved.                                                    Πολιτική Cookies                              

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο