Skip to content

Οικογενειακά Προγράμματα Υγείας

Η οικογένεια είναι το πρωταρχικό και φυσικό κύτταρο της κοινωνίας.

Σε αυτήν βρίσκουμε τα μέσα για να αναπτυχθούμε υλικά, πνευματικά, κοινωνικά, ηθικά και συναισθηματικά. Η υλική προστασία, η διατροφή, η σωματική ανάπτυξη και όλες οι άλλες βιολογικές ανάγκες μας εξασφαλίζονται μέσα στους κόλπους της. Η ήρεμη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, μας εξασφαλίζει την υγιή συναισθηματική μας ανάπτυξη, καθώς γνωρίζουμε ότι σε κάθε δύσκολη ή άσχημη στιγμή θα βρούμε στην οικογένειά μας τον σύμμαχο, τον συμπαραστάτη, τον βοηθό, το καταφύγιο.

faq-icon

Οι δυο βασικοί παράγοντες που καθορίζουν ως υγιές και ασφαλές το οικογενειακό μας περιβάλλον είναι:
1. Η Υγεία όλων των μελών της (φροντιστών και παιδιών)
2. Η Οικονομική κατάσταση των φροντιστών της οικογένειας


Οι Ασφάλειες Κοντοπίδη, σας προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών προγραμμάτων για την εξασφάλιση της υγείας και της ποιότητας ζωής της οικογένειάς σας με:

Ισόβια Οικογενειακά Προγράμματα Υγείας

Πρόκειται για προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης που ισχύουν με τους ίδιους ακριβώς όρους ασφάλισης από την ώρα που συνάπτετε την ασφαλιστική σύμβαση με την ασφαλιστική εταιρία και για το υπόλοιπο της ζωής σας, εφόσον το επιθυμείτε, ή για όσο χρονικό διάστημα καταβάλλετε τα ανάλογα ασφάλιστρα για τη διατήρηση της ισχύος του συμβολαίου. Ειδικότερα, αν πρόκειται για την ασφάλιση των παιδιών σας, μπορείτε να επιλέξετε από τις πρώτες κιόλας ημέρες από τη γέννησή τους το πρόγραμμα ασφάλισης που θα τους προστατεύει σε ολόκληρη τη ζωή τους, με συγκεκριμένους και σταθερούς όρους ασφάλισης και χωρίς να απαιτείται επανέλεγχος για την ασφαλισιμότητά τους σε οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή φάση της ζωής τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ασφάλιση όλων των μελών της οικογένειάς σας με το ίδιο συμβόλαιο υγείας, μπορείτε να επωφεληθείτε από προνομιακές εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% και φτάνουν το 40%, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρετε τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις ίδιες ακριβώς ασφαλιστικές παροχές ακόμα και αν κάτι αιφνίδιο ή τυχαίο προκύψει και αλλάξει την κατάσταση της υγείας σας.

Αποκτήστε το δικό σας συμβόλαιο

με μόλις 100 Ευρώ τον μήνα*!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ ή στείλτε μας e-mail, για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τα διαθέσιμα Ισόβια Οικογενειακά Προγράμματα Υγείας.

*Ο υπολογισμός αφορά μία τετραμελή οικογένεια με γονείς 40 και 30 ετών και παιδιά 3 ετών και 1 έτους.

faq-icon

Ετησίως Ανανεούμενα Οικογενειακά Προγράμματα Υγείας

Πρόκειται για προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης τα οποία συνάπτετε σήμερα με συγκεκριμένους όρους ασφάλισης, αλλά με τη διαφορά ότι η ασφαλιστική εταιρία έχει δικαίωμα μονομερώς να επαναπροσδιορίσει: τους όρους ασφάλισης, μία ή περισσότερες από τις καλύψεις του συμβολαίου, τις εξαιρέσεις του, τα ασφάλιστρά του ή ακόμα και την διάθεση του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προϊόντος στην αγορά, κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης για ολόκληρη την ομάδα των ασφαλισμένων οποιαδήποτε στιγμή η ίδια το κρίνει απαραίτητο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ασφάλιση όλων των μελών της οικογένειάς σας με το ίδιο συμβόλαιο υγείας, μπορείτε να επωφεληθείτε από προνομιακές εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% και φτάνουν το 40%.

Αποκτήστε το δικό σας συμβόλαιο

με μόλις 70 Ευρώ τον μήνα*!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ ή στείλτε μας e-mail, για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τα διαθέσιμα Ετησίως Ανανεούμενα Οικογενειακά Προγράμματα Υγείας.

*Ο υπολογισμός αφορά μία τετραμελή οικογένεια με γονείς 40 και 30 ετών και 2 παιδιά 3 ετών και 1 έτους.

faq-icon

Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής για την Προστασία της Οικογένειας

Έχει αποδειχθεί στην πράξη, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί την επιβίωση μιας οικογένειας δεν είναι η απώλεια ζωής, ούτε η αδιαφορία για ό,τι αποδεδειγμένα αγαπάμε, αλλά η αμέλεια, η αναβλητικότητα και η έλλειψη γνώσης για το πόσο λίγο κοστίζει μια Ασφάλεια Ζωής για την Προστασία της Οικογένειάς μας. Πολλές φορές οι άνθρωποι θυσιάζουμε τα σπουδαία και σημαντικά στον βωμό των μικρών και των ασήμαντων. Γι΄αυτό λοιπόν, μεριμνούμε από σήμερα προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πολύτιμη αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας των οικονομικά εξαρτημένων από εμάς μελών της οικογένειάς μας, ακόμα και αν κάτι αιφνίδιο ή τυχαίο μεταβάλλει την κατάσταση της υγείας μας στο μέλλον. Μπορούμε από σήμερα να τους εξασφαλίσουμε:
α. Μηνιαίο εισόδημα του ύψους και της διάρκειας ασφάλισης που επιθυμούμε ή
β. Ένα εφάπαξ ποσό του ύψους και της διάρκειας ασφάλισης που επιθυμούμε.

 

Αποκτήστε το δικό σας συμβόλαιο

με μόλις 30 Ευρώ τον μήνα*!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ ή στείλτε μας e-mail, για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τα διαθέσιμα Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής για την Προστασία της Οικογένειας.

*Ο υπολογισμός αφορά έναν άνδρα 40 ετών που επιθυμεί οι δικαιούχοι του να λάβουν 85.000 Ευρώ, αν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα 18 έτη ασφάλισης συμβεί η απώλεια ζωής του.

Γιατί να επιλέξω τις «Ασφάλειες Κοντοπίδη» για να ασφαλίσω την οικογένειά μου; 

i2

40+ έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας

asfaleies-kontopidi-20000-episkepseis

20.000+ άνθρωποι μας έχουν εμπιστευθεί για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες

i4

22.000+ ζημιές έχουμε διαχειριστεί με υπευθυνότητα και επιτυχία

i1

45.000.000€+ σε αποζημιώσεις έχουν εισπράξει οι ασφαλισμένοι μας

Πλ.Ηλ.Επιλ.Διαφορών        |        Προσυμβατική Ενημέρωση        |        Κωδ.Δεοντ/γίας Ηλ Εμπ.        |        Πολιτική Αιτιάσεων        |        Πολιτική Απορρήτου        |        Όροι Χρήσης            

kontopidis2

© Copyright 2024 Asfaleies Kontopidi. All rights reserved.                                                    Πολιτική Cookies                              

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο